Biljetter släpps imorgon kl 9 på livenation!

2012-09-20 | 22:23:00

Biljetter släpps imorgon kl 09.00!

2012-09-13 | 22:28:35

Vår tävling avgörs imorgon!!

2012-09-12 | 23:10:46

Om ni inte redan skickat in ert bidrag till vår tävling så är det hög tid att ni gör det nu. Ni har bara morgondagen (13 sep) på er, fram till midnatt. Bidrag som skickas in efter det räknas tyvärr inte.
 
"Vad snackar ni om?", kanske ni tänker! Jo, då ska jag förklara tävlingen igen;
 
Vi har två stycken signerade idolkort (bilden nedan) samt två In Case You Didn't Know-skivor i potten och vi kommer utse Två vinnare. Varje vinnare får alltså Ett signerat idolkort samt En skiva, låter toppen va? 
 
"Så hur vinner man detta fabulösa pris?" Jo, såhär gör du;
Vi vill att ni ska designa en poster (A4), antingen för hand eller i datorn och hänga upp den någonstans i din hemstad. Sedan ska du ta en bild på affishen tillsammans med dig själv och skicka till oss på ollymurssweden@hotmail.com.
 
Syftet är att promota Olly och få hans musik att nå ut till fler människor, så tänk på att skriva saker som lyfter fram Ollys bästa sidor. Innehållet ska inte vara stötande. Själva skapandet av postern är fritt, MEN vi vill att ni skriver med Olly Murs Sweden någonstans på den; t ex "För mer info: Gilla Olly Murs Sweden på Facebook".
 
Lycka till gänget!! :)
 

Senaste numret av Frida!

2012-09-10 | 18:29:19

Tack Nanna Gunnarsson för bilden;

Ny intervju uppe med Nyheter24!

2012-09-10 | 17:49:00

"Nyheter24:s Miranda Karlsson träffade stjärnskottet Olly Murs för att snacka om nakna fans, kändislivet och att han vill dejta Marie Serneholt.

 

Olly Murs gjorde kometkarriär efter att han kom tvåa i det brittiska "X Factor". Bara två dagar efter finalen gick jurymedlemmen Simon Cowell ut med att han ville signa Murse, och 2010 släppte stjärnan sitt debutalbum. Sen dess har han släppt hit-låt efter hit-låt och blivit en riktig flickfavorit..."

Klicka på bilden för att läsa resten utav intervjun;

Tillsammans med Live Nation...!

2012-09-10 | 17:16:11

Killar och tjejer! I samband med konserten nu som Live Nation Sverige står för har vi ett litet "sammarbete" med dem. Den här bilden har dem fixat så att ni som vill kan lägga upp den på er facebook, antingen som omslagsbild eller bara på wallen. Detta för att sprida Olly och hans kommande konsert så den blir slutsåld! För vi vill ha en slutsåld konsert, ellerhur gänget? Bilden hittar ni även på vår facebook.
 
Vi har även en annan liten överraskning på G men som vi tyvärr inte får gå ut med ännu. Men håll ut! Den är värd att vänta på :) kram på er alla fina fans!
 

olly till sverige

2012-09-10 | 12:12:00

Olly Murs kommer till Sverige den 17 April nästa år! Biljetterna släpps den 14 September klockan 09.00 på LiveNation.se!
Kommer vi ses där? 
 tävling!

2012-09-03 | 19:27:32

Just nu pågår det en tävling på våran facebooksida "Olly Murs Sweden" som går ut på att vi vill att ni ska designa en poster (A4).
Ni gör den antingen för hand eller i datorn sen hänger ni upp den någonstans i din hemstad och ta en bild med affishen tillsammans med dig själv och skickar den sedan till oss på ollymurssweden@hotmail.com.
Du får två veckor på dig från och med imorgon, två vinnare ska koras! Tänk på att syftet är att promota Olly och få hans musik att nå ut till fler människor, så tänk på att skriva saker som lyfter fram Ollys bästa sidor.
Innehållet ska inte vara stötande.
Själva skapandet av postern är väldigt fritt, MEN, vi vill att ni skriver med Olly Murs Sweden någonstans på den t.ex "För mer info: Gilla Olly Murs Sweden på Facebook." osv. 
Tävlingen slutar den 13 september så lycka till!